Tractor Steyr Impuls CVT


Steyr
Impuls CVT

CEL MAI BUN CAL DIN GRAJD

Mulțumită transmisiei variabile continue și numeroaselor inovații tehnice, noua noastră generație de tractoare CVT asigură un confort mai ridicat în funcționare, o profitabilitate crescută și o productivitate îmbunătățită.

În total există șapte modele, cu puteri în intervalul 150 – 270 hp. Construcția remarcabilă a cutiei de viteze asigură o excelentă performanță și oferă numele acestei clase de produse: CVT vine de la transmisie variabilă continuă (Continuously Variable Transmission) și descrie o cutie de viteze cu rapoarte de transmisie infinit variabile. Conceptul de motor ECOTECH și sistemul turbo-diesel cu emisii reduse, răcire intermediară și injecție în rampă comună Hi-eSCR 6.7 L, care respectă standardul de emisii UE pentru etapa IV, asigură o profitabilitate sustenabilă.

CABINA

CHIAR ȘI MUNCA INTENSĂ POATE DEVENI O PLĂCERE

Cabina tractorului CVT oferă un spațiu de lucru fiabil în toate situațiile: Nivelul de zgomot redus de doar 69 dB(A), scaunele individuale, ergonomice și reglajele coloanei de direcție, instalația de aer condiționat reglabilă fin și sistemele sofisticate de suspensii și iluminat asigură un confort maxim.

PUTERE MAXIMĂ DE OPERARE DE LA BUN ÎNCEPUT

Cabina confortabilă cu suspensii reglabile pe 5 nivele și scaunul „Dual Motion” cu sistem de perne dinamice și tetiere reglabile asigură nivele optime de confort.

SUSPENSIE ACTIVĂ

Scaunul cu tapițerie de piele de cea mai înaltă calitate „Maximo Evolution”, încălzirea și ventilarea scaunului și suspensia activă cu reglaj automat sunt perfect adecvate pentru a satisface cerințele dvs.

NOAPTEA DEVINE ZI

Sistemul de lămpi de lucru LED asigură, de asemenea, o excelentă vizibilitate chiar și după căderea nopții. În dotarea standard sunt prevăzute 6 lămpi de lucru LED în partea din față și din spate a plafonului cabinei. Este de asemenea disponibil un sistem opțional cu 4 lămpi de lucru LED, pe fiecare stâlp al cabinei, în față și spate. Intensitatea luminoasă de 2.000 lumen per lampă LED transformă noaptea în zi și asigură operarea eficientă și cu precizie a tractorului.

 

MOTOR

PUTERE SPORITĂ, CONSUM REDUS

Motoarele diesel cu control electronic gestionează fără efort toate operațiile de putere chiar și la viteze de rotație reduse. Acum, seria CVT acoperă un interval de putere între 150 și 240 hp, în care managementul randamentului și funcția Power Boost pentru priza de putere și operațiuni de transport oferă o putere suplimentară de până la 45 hp care este disponibilă și pentru deplasarea în marșarier.

LIDERUL CLASEI SALE ÎN TEHNOLOGIA MOTORULUI

Putere folosită în cel mai inteligent mod. Mulțumită tehnologiei ECOTECH, motoarele modelului CVT sunt lideri în clasa lor. Aici, profitabilitatea, productivitatea, conservarea mediului și managementul ultra-modern al energiei sunt îmbinate într-o simbioză perfectă: Datorită sistemului unic de tratament post-combustie Hi-eSCR, consumul de combustibil este optimizat iar răspunsul în putere al motorului este îmbunătățit. Timpul optim al injecției de combustibil fără recircularea gazului de eșapament înseamnă că nici motorul și nici sistemul de răcire nu sunt supraîncărcate. Acesta înseamnă intervale de întreținere de 600, întrecând toți concurenții. Acest sistem nu necesită filtre de particule, reducând astfel costurile de întreținere.

MANETĂ DE CONTROL PENTRU ECO-OPERARE

Maneta de control pentru operare ECO permite operatorului să selecteze plaja vitezelor de rotație ale motorului și astfel să regleze puterea motorului și profitabilitatea muncii. 

 

TRANSMISIE SI TREN PROPULSOR

NICIODATĂ NU VEȚI DORI SĂ OPERAȚI UN ALT UTILAJ

Mulțumită construcției cutiei de viteze CVT (transmisie variabilă continuă), principala caracteristică de operare este finețea. O îmbinare inteligentă a forțelor hidraulice și mecanice asigură economia, fără a compromite puterea. Toate modelele sunt prevăzute cu discuri de frână duale cu fricțiune umedă (4 discuri de frână pe osia spate). Discurile HD cu rezistență sporită la uzură sunt mai durabile, în special în timpul transporturilor grele. Îmbinarea perfectă a tuturor componentelor asigură o experiență unică pentru utilizator.

SUSPENSIE ACTIVĂ PE OSIA FRONTALĂ

Aceasta monitorizează în permanență mișcarea osiei frontale și reacționează independent la diverși parametri inclusiv poziția unității de ridicare, performanța frânelor, accelerație etc., asigurând caracteristici neutre la modelele 6185 CVT – 6240 CVT.

FRÂNARE INTELIGENTĂ

Senzorii monitorizează continuu viteza roților iar sistemul ABS controlează procesul de frânare pentru ca roțile să nu se blocheze, astfel transmisia directă a forțelor de frânare și centrare rămân pe șosea. Astfel, întreaga capacitate de virare rămâne intactă.

MANEVRABILITATE REMARCABILĂ

Construcția suplă a motorului, trenul de propulsie central și unghiul de virare de 55° asigură caracteristici excelente de manevrare și o rază de virare de doar 5,45 m (6150 CVT – 6175 CVT) și / sau 6,1 m (6185 – 6240 CVT). Frâna de virare automată ABS activează automat frâna de direcție în timpul virajelor și asigură o reducere semnificativă a razei de virare (disponibilă la modelele 6185 CVT – 6240 CVT).

 

EASY TRONIC II SI ISOBUS III

AUTOMATIZAREA PERFECȚIONATĂ

Noul sistem de management al haturilor Steyr Easy-Tronic II asigură proceduri de lucru complet automate la deplasarea pe câmp agricol. Sistemul ISOBUS din Clasa III introduce un nou standard pentru schimbul de date de operare și control între tractor și accesorii. El mărește sfera posibilităților și în consecință crește considerabil productivitatea și profitabilitatea, permițând controlul operațional al tractorului prin accesoriile sale.

SATISFACȚIA OPERATORULUI

Sistemul de management al haturilor Easy Tronic II este conceput să reducă în cea mai mare măsură sarcinile operatorului atunci când tractorul se deplasează pe haturi. Fiecare etapă de operare poate fi programată în funcție de timp sau de cursă completă. În plus, pot fi configurate activatoare suplimentare pentru alte diverse funcții automate, inclusiv reducerea vitezei de rotație a motorului atunci când accesoriul este ridicat, de exemplu. Secvența de hat poate fi programată în repaus sau în timpul deplasării. Secvența de hat poate fi reprodusă automat sau manual.

ACCESORIUL CONTROLEAZĂ TRACTORUL

Spre deosebire de ISOBUS din Clasa I și II, în care tractorul transmite informații către accesoriu iar acestea reacționează la ele, ISOBUS III transmite date și de la accesoriu la tractor. Aceste date controlează funcțiile tractorului, de ex. echipamentul de ridicare este poziționat independent, priza de putere este pornită și oprită, unitatea de control electronic este activată iar viteza de deplasare este reglată independent, în funcție de condițiile particulare. Rezultatul este o eficiență optimă a accesoriului și, în primul rând, ușurarea activității operatorului.

 

SISTEMUL HIDRAULIC

PENTRU CERINȚE EXIGENTE

Sistemul hidraulic cu detecția sarcinii, folosit la modelele CVT, se bazează pe o pompă cu deplasament variabil cu un debit de până la 173 l/min. Configurarea infinit variabilă a debitelor pentru până la 9 consumatori individuali asigură disponibilitatea simultană a cantității necesare de fluid în toate punctele. Aceasta garantează un răspuns excelent de la întregul sistem hidraulic aflat în operare.

SARCINILE GRELE DEVIN ACTIVITĂȚI UȘOARE

Cu o forță maximă de ridicare de până la 10.463 kg, CVT depășește toate dificultățile. Controlul electronic al palanului (EHR) permite configurarea cu precizie a accesoriilor cu ajutorul potențiometrului sau al ecranului tactil. Atenuarea dinamică a vibrațiilor, sistemul Ride Control, neutralizează vibrațiile accesoriilor grele. Siguranță pe orice tip de teren cu ajutorul stabilizării oscilațiilor. Stabilizatoarele automate ale brațelor inferioare asigură securitatea la virajele în haturi și în timpul transportului.

 

S-TECH

EFICIENȚĂ ÎN ÎNTREAGA FAMILIE DE TRACTOARE

S-Tech revoluționează agricultura: Ghidajul pe banda de mers, managementul datelor, operarea tuturor accesoriilor prin funcția ISOBUS și multe altele – cu S-Tech operatorul deține controlul deplin. Sistemul modular controlează întregul ciclu de producție și permite schimbul flexibil de componente de sistem între mai multe utilaje. Bine ați venit în viitorul agriculturii moderne!

PRECIZIE PERFECTĂ

Sistemul automat de virare S-Guide bazat pe DGPS operează cu o precizie supremă. El garantează ghidajul pe benzi paralele atunci când tractorul este operat pe traiectorii drepte și curbe. Cu o precizie reproductibilă de până la 2,5 cm, nu există riscul de suprapunere sau omisiuni, chiar și pe teren dificil sau în condiții meteo nefavorabile, inclusiv atunci când se lucrează pe întuneric sau în condiții de lumină redusă.

TOTUL LA VEDERE, TOTUL SUB CONTROL

Tractoarele CVT STEYR echipate cu sistemul S-TECH satisfac toate cerințele pentru o tehnologie agricolă de mare precizie. Aceasta înseamnă, de exemplu, că operarea accesoriilor compatibile cu ISOBUS II și III, integrarea sistemelor de virare automată (S-Guide) și utilizarea tractoarelor CVT pot fi realizate cu ușurință. Monitorul S-TECH 700™ integrat în reazemul de braț este controlat cu ușurință printr-un ecran tactil.

SOLUȚII DE TELEMATICĂ S-FLEET

Acest sistem permite accesarea datelor de operare în timp real de la utilajul dvs. prin rețeaua de telefonie mobilă. Astfel managerii de flotă pot păstra legătura cu utilajele și operatorii și pot transmite și recepționa informații în timp real. Aceasta înseamnă o productivitate sporită și o organizare optimă a flotei.

Etichete: steyr, cvt



Din aceeași categorie