Incarcator Frontal Steyr SZ


PREZENTARE GENERALĂ

PRECIS, RAPID ȘI DIRECT

Utilajele și accesoriile agricole fabricate de Steyr sunt individualizate în funcție de cerințele agricole, astfel încât veți fi întotdeauna satisfăcut de rezultate. Încărcătoare frontale SZ – dezvoltate special pentru tractoarele Steyr – sunt instrumente de înaltă performanță, caracterizate de un răspuns excelent care conduce la sporirea productivității.

Dacă veți comanda un tractor Steyr echipat din fabrică pentru utilizarea unui încărcător frontal, turelele încărcătorului și liniile hidraulice pentru încărcătorul frontal sunt deja integrate în tractor pe linia de asamblare. De asemenea încărcătorul frontal poate fi instalat ulterior pe tractor.

 

CINEMATICA Z

CINEMATICA Z – PENTRU O VIZIBILITATE OPTIMĂ

Cinematica Z reprezintă o inovație pentru noul încărcător frontal SZ. Echilibrarea mecanică și cinematica Z au fost desigur disponibile și în trecut. Totuși, poziționarea manetei de control în brațul din spate al încărcătorului reprezintă o soluție cu viziune ingenioasă și creativă. Mulțumită acestui nou design, se asigură un nou nivel de confort cu o vedere neobstrucționată asupra activității dvs.

PROFIL DE BRAȚ „U” CU GUȘEU DE RANFORSARE

Brațul încărcătorului este realizat dintr-o singură placă, stabilizată cu un gușeu pe interior. Maneta de control se află în interiorul cavității, pe când liniile hidraulice sunt pozate ascuns prin secțiunea deschisă inferioară.

UN ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL PE CARE VĂ PUTEȚI BAZA ÎN PERMANENȚĂ

Toate încărcătoarele noastre frontale sunt realizate din oțel fin de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că brațele încărcătorului sunt foarte stabile și robuste, așa cum v-ați aștepta de la un încărcător frontal de această calitate. Această stabilitate și capacitatea de a rezista la activități grele reprezintă motivul pentru care Steyr utilizează oțel cu granulație fină pentru seria de încărcătoare frontale SZ. Datorită brațelor care pătrund unul în celălalt și suprapunerii ranforsate cu un colier de mare rezistență, acest design asigură o excelentă stabilitate și rezistență.

 

SISTEMUL HIDRAULIC

SOLUȚII INTELIGENTE PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU

Încărcătoarele frontale Steyr SZ prezintă îmbunătățiri noi și ingenioase pentru practic toate componentele. Liniile hidraulice sunt pozate ascuns și totuși sunt accesibile cu ușurință, iar galeria hidraulică centrală este instalată în spatele traversei.

ACCES UȘOR PENTRU SIMPLIFICAREA REPARAȚIILOR

În doar câțiva pași simpli, capacul poate fi demontat pentru ca toate liniile hidraulice să fie ușor accesibile.

INTERIOARE NETEDE

Liniile hidraulice sunt pozate în brațele încărcătorului astfel încât ele sunt protejate împotriva daunelor.

PARCARE UȘOARĂ

Atunci când demontați încărcătorul, puteți lăsa liniile hidraulice, sistemul Hydro-Fix și conectorul electric pe suportul special.

 

CONEXIUNI RAPIDE

CONEXIUNI RAPIDE

Poziționați tractorul între brațele încărcătorului frontal Steyr SZ. Cuplajele glisează ușor în cârligele robust, forjate în matriță. Faceți conexiunile electrice și hidraulice cu ajutorul conectoarelor cu o singură manetă. Sistemul de conectare rapidă al Steyr SZ asigură instalarea și demontarea încărcătorului frontal în câteva secunde – nu sunt necesare alte instrumente.

  • Poziționați tractorul între brațele încărcătorului
  • Faceți conexiunile electrice și hidraulice
  • Ridicați încărcătorul pentru a cupla cârligele
  • Blocați cârligele pe ambele laturi
  • Rabatați suportul de parcare cu auto-reglare
  • Sunteți gata!

Etichete: steyr, sz